Nieuw: Workshop Klein/Speciaal Brood

FullSizeRender

Naast de Workshops Basis Brood, starten binnenkort ook de Workshops Klein/Speciaal brood. In deze cursus ga ik je leren hoe je, met een gistdeeg, eens wat anders maakt. We maken worstenbroodjes, bolussen en heerlijke zondagse broodjes. Natuurlijk maken we alles met meel van de Delftse Molen en voegen we geen kunstmatige hulpstoffen toe.

Voor deze workshop is geen voorkennis vereist.  De workshop is van 10:00 tot 15:00, vanzelfsprekend inclusief een lunch met onze eigen broodjes. Aan het eind van de dag neem je een tas vol zelfgebakken brood mee naar huis. De kosten voor de workshop zijn 69,- per deelnemer.

Heb je interesse, een vraag, of wil je je direct inschrijven, stuur dan een mail naar info@broodschool.nl, met de datum waarop je wil deelnemen.

10 gedachten over “Nieuw: Workshop Klein/Speciaal Brood

 1. Hoi Teun!

  Gaaf, weer een nieuwe workshop. Helaas kan ik doordeweeks niet, maar ik hoop dat de workshop ook in het weekend gegeven gaat worden.

 2. Hallo Teun,

  Lijkt me een hele leuke workshop maar helaas kan ik ook niet op vrijdag ivm werk. Mocht deze workshop in het weekend mogelijk zijn hou ik me aanbevolen.

  1. Over een paar weken maken we de planning voor de maanden mei, juni, juli, augustus. In die periode zal ook weer een workshop klein/speciaalbrood zijn.
   Ik neem je adres op in ons bestand, dan hoor je het vanzelf, zodra er nieuwe workshops gepland zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *